Politiek & Maatschappij

040 Eindhoven Politiek - Wat vind jij belangrijk voor het nieuwe Stationsplein? Kom op donderdagavond 11 januari langs bij de Effenaar voor presentaties en gesprekken.

Het Stationsplein van Eindhoven wordt compleet nieuw. Er komen drie markante torens met tal van publieksfuncties en woningen. De openbare ruimte wordt slim ingericht met aandacht voor bezoekersstromen, verblijfplaatsen, groen, water en licht. Geleidelijk aan zullen voetgangers er de baas worden.

 

Uitwerken

Amvest won met haar visie ‘District E’ de prijsvraag van de gemeente Eindhoven. De komende maanden wordt de visie verder uitgewerkt. Waar Amvest de gebouwen detailleert, maakt de gemeente Eindhoven een passend ontwerp voor de openbare ruimte. Wij willen de winnende visie graag delen en van jou horen wat je belangrijk vindt bij de uitwerking.

Gesprekken

Op 11 januari tussen 19.30 uur en 22.00 uur kun je praten met mensen van Amvest, de gemeente, hun ontwerpers en adviseurs. Daarna blijven we je via de website district-e.nl en met bijeenkomsten bij de ontwikkeling betrekken. De avond bestaat uit een vrij gedeelte met een informatiemarkt waar je de hele avond informatie kunt ophalen en vragen kwijt kunt. In een aparte zaal geven wij met architecten en landschapsontwerpers om 19.45 uur, 20.30 uur en 21.15 uur een presentatie.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

16 december 2018

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

advertentie

Greenchoice

Mediamarkt