Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

NLMagazine Sport - Met ingang van 1 september zal sportplatform Sporthy een samenwerking aangaan met 0’30 Wolverines. Hierdoor breidt Sporthy het aanbod op haar online platform uit en krijgen de sportwedstrijden/workouts van 0’30 Wolverines landelijke exposure. Onderneemster Kanessa Muluneh en 0’30 Wolverines zijn blij met hun samenwerking en roepen andere partijen op hetzelfde te doen.

In juni 2021 werd Sporthy gelanceerd. Het eerste social media platform voor het delen van sportwedstrijden en workouts over heel de wereld. Met als doel het bereik en de inkomsten van sportteams en sportinstructeurs te vergroten. De content op het sportplatform wordt nu uitgebreid met de wedstrijden/workouts van 0’30 Wolverines.

Kanessa Muluneh is verheugd over de samenwerking met Sporthy “Gezamenlijk zorgen we voor extra exposure van de mooie sportactiviteiten van 0’30 Wolverines. Dit draagt bij aan de variatie in aanbod op ons sportplatform! We staan open voor nog meer samenwerkingen met lokale, regionale of landelijke sportteams of instructeurs.”

Nieuwsgierig naar het online sportplatform? Kijk op: Sporthy - World's First Online Sports Center

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Beheerders gezocht banner