Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Sport - Supporters kunnen weer naar het Philips Stadion. PSV geeft fans en belangstellenden de mogelijkheid gratis een bezoek te brengen aan het stadion en daarmee aan de club.

Dagelijks open tussen 10.00 en 16.00 uur  
PSV nodigt iedereen die het bezoek aan een voetbalstadion heeft gemist uit om even langs te komen. Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je (met uitzondering van zondagen) dagelijks terecht om op de tribune (je zelf meegenomen) lunch te eten, het gras te ruiken of om even een foto te maken. Het Philips Stadion is voor iedereen vrij toegankelijk via ingang 20. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende maatregelen ter preventie van de verspreiding van het coronavirus. Eerder hoopte PSV het stadion maandag al te kunnen openen, maar vanwege de aangekondigde versoepelingen per 19 mei, is besloten de datum aan te passen.

Behoefte aan bezoek  
Het idee om het stadion belangeloos te openen is de afgelopen weken spontaan ontstaan, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Uit onder meer de grote belangstelling voor het tekenen van het condoleanceregister voor Willy van der Kuijlen merkt de club dat veel supporters de behoefte hebben om even naar het Philips Stadion te gaan en PSV te bezoeken”, zegt hij. “Het past bij het open en transparante karakter van PSV om supporters die gelegenheid te bieden. Daarom nodigen we iedereen uit om via de achterdeur – ingang 20 – naar binnen te komen, zoals gebruikelijk hier in het zuiden.”

Opening
De openingstijden van het Philips Stadion kunnen afhankelijk van activiteiten aangepast worden. Het is niet toegestaan om alcoholhoudende dranken mee naar binnen te nemen. Zaterdag 22 mei is ingang 20 gesloten.

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Beheerders gezocht banner