NLMagazine Sport - Met ingang van 1 september zal sportplatform Sporthy een samenwerking aangaan met 0’30 Wolverines. Hierdoor breidt Sporthy het aanbod op haar online platform uit en krijgen de sportwedstrijden/workouts van 0’30 Wolverines landelijke exposure. Onderneemster Kanessa Muluneh en 0’30 Wolverines zijn blij met hun samenwerking en roepen andere partijen op hetzelfde te doen.

Lees meer...

040 Eindhoven Sport - De International Swimming League Playoffs vinden van 11 tot 28 november 2021 plaats in Eindhoven. Lokale held Ranomi Kromowidjojo gaat met haar team Iron voor een van de acht finaleplaatsen. Andere Nederlandse sterren bij dit fantastische sportevenement zijn Femke Heemskerk (Energy Standard), die onlangs aankondigde na ISL seizoen 3 te stoppen met zwemmen, Arno Kamminga (Aqua Centurions) en Kira Toussaint (London Roar).

Lees meer...

040 Valkerswaard Sport & Lifestyle - Sporten is voor iedereen heerlijk en gezond. Maar wat moet je doen als je niet zomaar bij een vereniging binnen kunt stappen omdat je een lichte of zware beperking hebt? Hoe vind je dan een leuke en passende sport?

Lees meer...

040 Eindhoven Sport - Supporters kunnen weer naar het Philips Stadion. PSV geeft fans en belangstellenden de mogelijkheid gratis een bezoek te brengen aan het stadion en daarmee aan de club.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Beheerders gezocht banner