040 Eindhoven Sport - Supporters kunnen weer naar het Philips Stadion. PSV geeft fans en belangstellenden de mogelijkheid gratis een bezoek te brengen aan het stadion en daarmee aan de club.

Lees meer...

040 Valkerswaard Sport & Lifestyle - Sporten is voor iedereen heerlijk en gezond. Maar wat moet je doen als je niet zomaar bij een vereniging binnen kunt stappen omdat je een lichte of zware beperking hebt? Hoe vind je dan een leuke en passende sport?

Lees meer...

040 Eindhoven Gezondheid Het is al vele jaren zo dat het Paasweekend zorgt voor een toename in het aantal verkeersslachtoffers. Laten we er dit jaar met z’n allen voor zorgen dat er dit weekend sprake is van nul verkeersslachtoffers. Veilig Verkeer Nederland hoopt van harte dat groepen motorrijders en groepen toerfietsers hun verantwoordelijkheid nemen en vooral genieten van hun eigen omgeving heel dichtbij.

Lees meer...

040 Eindhoven Gezondheid – Ook dit jaar weer gaat de gemeente, om overlast van de eikenprocessierups zoveel mogelijk te voorkomen, deze rups de komende maand preventief bestrijden. Vooral in de zomer zorgt de eikenprocessierups voor klachten zoals jeuk en huiduitslag.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle