Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Sport - Hans van Breukelen is onlangs ambassadeur van Stichting Gambia Sport geworden.

Hans heeft op uitnodiging van de Stichting, Gambia bezocht en heeft samen met een TV-ploeg van Well-Media, het bedrijf van Geert Hoes, de werkwijze van Stichting Gambia Sport bekeken. Hans was onder de indruk van hetgeen voor de jeugd is en wordt gedaan. “Dat gevoel kun je niet omschrijven, dat moet je voelen. Ook blijdschap kun je omschrijven, maar blijdschap zien is beleven wat de kinderen beleven. We hebben een fantastisch weekend gehad met een lach en een traan. De TV-Crew heeft alles gefilmd zodat we later kunnen terugkijken op een geslaagd weekend”, aldus Van Breukelen.

Hans van Breukelen

Met PSV won hij de Europa Cup 1 (tegenwoordig Champions League) en het Europees Kampioenschap met Nederland. Na zijn actieve carrière heeft Hans van Breukelen diverse functies in het bedrijfsleven gehad en was hij technisch directeur bij FC Utrecht. Hans is sinds 2000 zelfstandig ondernemer van HvB Management en is hij directeur van de Stichting Sports & Technology. Ook schreef hij een biografie en gaf hij managementtrainingen.

Hans van Breukelen is in staat zijn persoonlijke en teamsuccessen te vertalen naar mensen en organisaties. Hij gelooft heilig in het betrekken van mensen bij oplossingen: ‘Mensen weten precies wat er nodig is om doelstellingen te realiseren. Maak gebruik van die kennis en coördineer die meningen. Draagvlak en betrokkenheid zijn de basis van succes in organisaties’.

.be" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
.be

 

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle