Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Sport - Het Nederlands Damesteam komt op woensdag 21 november in actie in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven! Tijdens deze uitzwaaiwedstrijd voor het EK, komen onze Oranje dames uit tegen Angola. Pak je kans en kom de Oranjedames succes toejuichen en met winst uitzwaaien naar het EK in Frankrijk!

Kaartverkoop

De Nederlandse handbaldames hebben een pittige klus voordat ze naar het EK in Frankrijk vertrekken. De Angolese dames zijn meervoudig Afrikaans kampioen en een fysiek sterke tegenstander. Op grote internationale toernooien doen ze het de laatste jaren verrassend goed.

Het eerste fluitsignaal voor deze spannende wedstrijd, klinkt om 19:30 uur. De kaartverkoop is weer van start, je kunt ze op de website handbal.nl bestellen. Het is de laatste krachtmeting in eigen land voordat het Europees Kampioenschap in Frankrijk begint op 1 december. In het Indoor-Sportcentrum Eindhoven is er plaats voor veel toeschouwers, dus het belooft weer een sfeervolle uitzwaaiwedstrijd te worden! Bestel jouw kaarten op tijd! In de voorverkoop kosten de kaarten 15 euro voor volwassen en 8 euro voor kinderen (t/m 15 jaar). Aan de kassa gelden de volgende tarieven: 17,50 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen

 Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België

Selectie voor het EK

Bondscoach Helle Thomsen heeft een selectie van 10 speelsters bekendgemaakt die zeker zijn van deelname aan het EK in Frankrijk. Tijdens de trainingsstage voorafgaand aan het Europees kampioenschap worden nog zes speelsters geselecteerd. De selectie van het Nederlands Damesteam voor EK bestaat tot nu toe uit:

Lois Abbingh                                                           
Debbie Bont
Kelly Dulfer
Nycke Groot
Laura van der Heijden
Angela Malestein
Estavana Polman
Martine Smeets
Danick Snelder
Tess Wester

Wij wensen deze dames al veel succes toe!

Samen sporten, samen leren

De Nederlandse handbalbond ziet het aantal kinderen die zich aansluiten bij een handbalvereniging groeien. Niet verwonderlijk want handbal is een echt teamsport waar samenwerking en techniek centraal staan en goed getraind wordt. In Eindhoven zijn er ook gezellige handbalverenigingen die jong en oud de kneepjes van de sport graag overbrengen.

040 Eindhoven Sport – Ondanks de voetbalstop gaat het voetbal zakelijk wel door. Twe spelers waren deze week extra in het nieuws.

Lees meer...

040 Eindhoven Gezondheid Het is al vele jaren zo dat het Paasweekend zorgt voor een toename in het aantal verkeersslachtoffers. Laten we er dit jaar met z’n allen voor zorgen dat er dit weekend sprake is van nul verkeersslachtoffers. Veilig Verkeer Nederland hoopt van harte dat groepen motorrijders en groepen toerfietsers hun verantwoordelijkheid nemen en vooral genieten van hun eigen omgeving heel dichtbij.

Lees meer...

040 Eindhoven Gezondheid – Ook dit jaar weer gaat de gemeente, om overlast van de eikenprocessierups zoveel mogelijk te voorkomen, deze rups de komende maand preventief bestrijden. Vooral in de zomer zorgt de eikenprocessierups voor klachten zoals jeuk en huiduitslag.

Lees meer...

040 Eindhoven Economie - Corona heeft grote economische consequenties. In de regio hebben we verschillende keren een flinke crisis overleefd. Ook nu weer slaan we de handen ineen om er samen uit te komen. Iedereen telt mee en we hebben dus ook iedereen keihard nodig.

Lees meer...

040 Eindhoven Economie - Het coronavirus treft verschillende groepen in de Eindhovense samenleving hard, zoals: ondernemers, verenigingen, initiatiefnemers uit de culturele sector, zorgaanbieders en gesubsidieerde instellingen in het sociaal domein. De noodzakelijke maatregelen van het Rijk brengen deze groepen in financiële problemen.

Lees meer...

040Eindhoven Economie/duurzaamheid – Met ingang van de nieuwe dienstregeling op 1 december a.s. krijgt Station Eindhoven het predicaat ‘Centraal’. De nieuwe naam van het station wordt ‘Station Eindhoven Centraal’. Nederland kent zes van deze centrale stations en daar komt Eindhoven nu dus bij. Even snel de naam veranderen is niet niks; dat gaat ruim € 100 - € 150.000,= kosten.  

Lees meer...

040 Eindhoven Politiek Maatschappij - Blixembosch Buiten in Eindhoven-Noord groeit de komende jaren verder door. Gemeente Eindhoven, BPD en Hurks vastgoedontwikkeling hebben een overeenkomst gesloten, waarmee groen licht is gegeven om vanaf medio 2021 zo’n 180 nieuwe koopwoningen in het (laatste) plandeel Het Plateau te bouwen.

Lees meer...

040 Eindhoven Politiek Maatschappij - De gemeente heeft de vakken met proefbestrating op de Demer en in de Nieuwstraat vervangen door nieuwe proefbestrating, met hierin de Eindhovense steen. Deze proefbestratingen maken deel uit van het project Herinrichting Binnenstad.

Lees meer...

040 Valkenswaard Politiek -  Voor de gemeente Valkenswaard staan ook in de komende periode sociale cohesie, innovatie en leisure bovenaan.

Lees meer...

040 Veldhoven Cultuur - Meedoen aan activiteiten en mensen ontmoeten kan een eerste stap zijn op weg naar een goede integratie in de gemeente Veldhoven en ook richting betaald werk als je in de bijstand zit. Met dat gegeven in het achterhoofd heeft de klantmanager Werk van de gemeente de start van het project Culturele Talentkeuken opgezet en begeleid.

Lees meer...

Deadline 31 januari 2019

040 Eindhoven Cultuur - Ben je een kunstenaar of ontwerper met interesse in de biowetenschappen? Dan nodigen we je van harte uit om een projectvoorstel in te dienen voor de Bio Art & Design Award 2019!

Lees meer...

o.l.v. Matthijs van Nieuwkerk

Lees meer...

Nieuwsoverzicht Eindhoven

Vitamines & Supplementen & Gewicht