Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Sport - Op Zaterdag 27 juni organiseert VC Verrekijker een clinic bij Sporthal de Kemmer in Bloemendaal 5 Oirschot voor Basisonderwijs (4-12 jaar), in het kader van Roefeldag.

 

De clinic wordt gehouden in Sporthal de Kemmer en is bedoeld voor Basisonderwijs (4-12 jaar)

De clinics op de Roefeldag vindt plaats van 12:00 - 15:00 uur.

Georganiseerd door VC Verrekijker

VC Verrekijker is een volleybal vereniging uit Oirschot, het is de grootste indoorvereniging uit de kern. We doen al jaren mee aan de Roefeldag om jeugd kennis te laten maken met onze sport. We vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten en daar plezier in kan beleven. Jeugd heeft de toekomst en dat geldt zeker bij onze club. We investeren al jaren in de jeugd door goede trainers beschikbaar te stellen en allerlei activiteiten te organiseren.

Wilt u meer informatie of iemand interviewen, neem dan contact op met Bart van Moorsel, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

2015: hét volleybaljaar met WK Beach en EK Dames Komende zomer zijn de WK Beachvolleybal in Nederland. Met voorrondes in vier steden en finales in een spectaculair stadion in de Hofvijver in Den Haag wordt dit het grootste sportevenement in Nederland van 2015. In het najaar is het EK Dames in de zaal, dat ook in meerdere steden gespeeld wordt, met finales in Rotterdam. Volleybal is met 600.000 beoefenaren, waarvan 125.000 Nevobo-leden, de grootste zaalsport van Nederland. Volgens onderzoeken is het de teamsport met de minste incidenten én de gezelligste sport. Een explosief groeiende tak is beachvolleybal. In het hele land worden beachcourts aangelegd en verenigingen opgericht. Met de huidige wereldkampioenen Brouwer-Meeuwsen en Europese kampioenen Van Iersel/Meppelink is Nederland ook in de wereldtop goed vertegenwoordigd. Meer informatie: www.volleybal.nl.

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle