Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Maatschappij - Benieuwd naar de proefbestrating voor de binnenstad? Kom dan naar de Demer waar je de verschillende bestratingsmaterialen kunt bekijken. In oktober organiseerden we tours voor geïnteresseerde Eindhovenaren, waarbij ze konden testen en feedback geven. Aansluitend hierop stellen wij via de enquête op deze pagina een aantal vragen over de proefbestrating.

De proefbestrating vormt de basis voor het nieuwe Eindhovense ontwerp: robuust, tijdloos en hoogwaardig. In het proefvak op de Demer is de proefbestrating gelegd volgens het nieuwe ontwerp van de binnenstad: een gelijkvloerse straat met 2 stoepen, uitgevoerd met een comfortabele asfaltstrook in het midden (straat), aan beide zijden tegels en groen (stoep) en daartussen een fraai uitgevoerde belijning (banden), in verschillende grijstinten.

U kunt uw mening op de website van Gemeente Eindhoven geven.

Hoe de straat voelt in gebruik is belangrijk. Het gaat dan bijvoorbeeld om hoe stroef of glad de straat is, of er hobbeltjes in zitten, waardoor deze prettig of minder prettig loopt. En de uitstraling is natuurlijk ook belangrijk: Vindt u het mooi? Ga naar de Demer en geef uw mening!

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Politiek & Maatschappij