040 Eindhoven Maatschappij, Techniek - Area51 op Strijp-S in Eindhoven is volop in verbouwing tot hotspot van alle urban pijlers bij elkaar: art, dance, music, sports en spoken word. Het is echt the place to be! Deze verbouwing moet ervoor zorgen dat Eindhoven leading blijft in Urban Culture. Met als doel dat ze hier zelfs het EK, WK of kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen kunnen organiseren.

Lees meer...

040 Eindhoven Politiek Maatschappij - Blixembosch Buiten in Eindhoven-Noord groeit de komende jaren verder door. Gemeente Eindhoven, BPD en Hurks vastgoedontwikkeling hebben een overeenkomst gesloten, waarmee groen licht is gegeven om vanaf medio 2021 zo’n 180 nieuwe koopwoningen in het (laatste) plandeel Het Plateau te bouwen.

Lees meer...

040 Eindhoven Politiek Maatschappij - De gemeente heeft de vakken met proefbestrating op de Demer en in de Nieuwstraat vervangen door nieuwe proefbestrating, met hierin de Eindhovense steen. Deze proefbestratingen maken deel uit van het project Herinrichting Binnenstad.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Politiek & Maatschappij