040 Eindhoven Politiek - We zijn nog dringend op zoek naar stembureauleden voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. Op deze pagina vind je meer informatie over de werkzaamheden, vergoeding en voorbereiding als stembureaulid. Je kunt je aanmelden door de naam en adresgegevens de mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een medewerker van het Team Verkiezingen neemt dan contact op.

Lees meer...

040 Eindhoven Maatschappij - Sinds 28 april zijn terrassen en winkels weer open. Onder voorwaarden, zoals een maximaal aantal bezoekers. Want Nederland blijft deels in een lockdown om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De basisregels (1,5 meter afstand, handen wassen, thuisblijven bij klachten) blijven onverminderd belangrijk, net als drukte vermijden.

Lees meer...

Hieronder een oproep 

Maatschappij - Op vrijdag 23 april is er een enorme brand ontstaan bij 1 huis in Helvoirt. Hierbij zijn alle spullen vergaan. Ze hebben geen dak meer boven hun hoofd en moeten vanaf 0 gaan beginnen.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Politiek & Maatschappij

Beheerders gezocht banner