Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Economie & Duurzaamheid - Maastrichtenaar Danny Deng opent deze zomer in Eindhoven een nieuwe vestiging van Möge Tee. Na Maastricht is het de tweede vestiging van het merk in Europa, dat wereldwijd al 600 zaken heeft.

Deng, bekend van restaurant Dadawan, dat dit jaar nieuwe vestigingen opent in Kerkrade en Tilburg, bracht Möge Tee twee jaar gelden naar Europa. In september 2019 opende hij de eerste zaak in Maastricht met bijzondere theeën die vaak op shakes of smoothies lijken. Binnenkort volgt dus het centrum in Eindhoven. Daarbij zal het niet blijven, want Deng heeft de franchiserechten voor heel Europa.

Studenten
“In Eindhoven zitten we ook met Dadawan, dus was het logisch om hier ook een zaak van Möge Tee te openen”, zegt dochter Vivian Deng, mede-eigenaar van Möge Tee. “Bovendien is Eindhoven een studentenstad; studenten zijn onze belangrijkste doelgroep.” In de zaak in Maastricht is dat duidelijk zichtbaar, zegt ze.

Limburg
Door de specifieke doelgroep van Möge Tee zijn er voorlopig geen uitbreidingsplannen in Limburg. “Tilburg ligt bijvoorbeeld meer voor de hand”, aldus Vivian Deng, “daar openen we binnenkort ook een Dadawan.” Vivian Deng verwacht dat de Eindhovense vestiging van Möge Tee in de loop van augustus opent.

Bron: WijLimburg, Marc van der Ven

 

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Economie & Duurzaamheid

Beheerders gezocht banner