Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Economie Duurzaamheid - Het aantal deelauto’s groeit in Nederland en dat is goed, want autodelen gaat verspilling van zowel grondstoffen als CO2 tegen. Tegenwoordig kun je bij verschillende aanbieders terecht voor een deelauto, zoals bij SnappCar. Echter, SnappCar heeft er nog een extra schepje bovenop gedaan met hun nieuwe concept.

Maar allereerst, waarom is autodelen zo populair? Naast autodelen milieuvriendelijk is, is het vaak ook een stuk goedkoper dan een auto huren van een regulier verhuurders bedrijf. Daarnaast zijn deelauto’s vaak op bereikbare standplaatsen. Via SnappCar kan namelijk je autodelen met je buurtgenoten. Een auto huren in Eindhoven doe je dan ook zo. In Eindhoven alleen al staan meer dan 130 auto’s te wachten om gehuurd te worden. Het mooiste is dat je bij SnappCar nergens aan vast zit, je betaalt enkel de huur wanneer je een auto wil huren. Zo is autodelen gemakkelijk, goedkoop en super flexibel.

SnappCar heeft een nieuw concept bedacht: je private lease auto delen op het autodeelplatform en op die manier een deel van je lease kosten terugverdienen. In samenwerkingen met verschillende private lease maatschappijen heeft SnappCar dit mogelijk kunnen maken. Normaal gesproken staan private lease maatschappijen er niet om te springen als leaseauto’s gedeeld worden. Daarom is dit bijzondere concept uniek en leuk voor de portemonnee. Je hoef je geen groot aankoopbedrag neer te leggen, maar enkel de vaste maandlasten te betalen die je kan terugverdienen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Fiat 500 Private Lease. Het is een win-win situatie!

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Economie & Duurzaamheid