040 Eindhoven Duurzaamheid - Het is zover, de herinrichting van de straten met de rode steentjes in de Eindhovense binnenstad is van start gegaan. Wethouder Rik Thijs verwijderde maandagochtend 7 maart met een elektrische lader de eerste stenen op de Oude Stadsgracht. Daarmee gaf hij het startsein voor een nieuwe en groenere inrichting van de binnenstad.

Lees meer...

040 Eindhoven Economie - Naar school gaan, leren voor een beroep en daarmee later een leuke baan krijgen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, want soms lukt het niet op school. Dat kan te maken hebben met verkeerde keuzes of persoonlijke omstandigheden.

Lees meer...

040 Eindhoven Economie Opleiding - Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Lees meer...

Foto: Lennart Tange

040 Eindhoven Educatie - Vanaf zaterdag 22 mei is het preHistorisch Dorp weer geopend voor bezoekers. We hanteren een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het museum te reserveren.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Economie & Duurzaamheid

Beheerders gezocht banner