Tools
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Veldhoven Cultuur - Meedoen aan activiteiten en mensen ontmoeten kan een eerste stap zijn op weg naar een goede integratie in de gemeente Veldhoven en ook richting betaald werk als je in de bijstand zit. Met dat gegeven in het achterhoofd heeft de klantmanager Werk van de gemeente de start van het project Culturele Talentkeuken opgezet en begeleid.

Acht dames, afkomstig uit verschillende culturen, gaan vanaf 1 april twaalf weken (uitgezonderd de feestdagen) op maandagochtend met elkaar koken in een echte horecakeuken. Tegelijk worden de deelnemende dames begeleid om stappen te zetten naar integratie en werk. Zo wordt naast het koken en ontmoeten van mensen, ingezet op het behalen van het certificaat voor hygiëne en voedselveiligheid (HACCP). Paul Vredenberg van D’n Burgemister stelt zijn keuken beschikbaar voor dit mooie verbindende initiatief.

Ontdek de beste hotel aanbiedingen op HotelSpecials.nl 

Cultuur delen

De dames van de Talentkeuken bereiden vooral traditionele gerechten. Deze gerechten zijn op de kookmaandagen als lunch voor iedereen tegen kostprijs te proeven in restaurant D’n Burgemister vanaf 12.00 uur. Daarnaast delen de dames hun kennis over de gebruikte kruiden en specerijen. Dat zijn namelijk niet alleen smaakmakers. Ze hebben ook effect op de gezondheid en kunnen ook een geneeskrachtige werking hebben.

Wilt u komen lunchen?

Iedereen kan komen lunchen. Om zeker te zijn van een plekje kunt u reserveren via www.burgemister.nl/reserveren of bellen naar 040 2541475. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit project? Bel dan met de gemeente op het algemene nummer 14 040 of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van Talentkeuken.

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Cultuur & Uitgaan

 • Beste Toonderliefhebber,

  Feb 17, 2020 | 11:19 am

  Beste Toonderliefhebber, Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleHierbij Rommel nummer 43 met informatie over de Zaltbommelse Bommeldagen en andere Toonder activiteiten[…]

  Read more...
 • The Merchant House – Craigie Horsfield

  Feb 12, 2020 | 09:58 am

  The Merchant House – Craigie Horsfield Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNL Magazine Kunst/Cultuur – Neem deel aan een rondetafelgesprek en soiree ter ere van[…]

  Read more...
 • Turtle adventure

  Feb 10, 2020 | 17:08 pm

  Turtle adventure Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNLMagazine Film/Evenement/Kunst - De  wereldreis van de dappere Australische groene zeeschildpad Bunji is binnenkort[…]

  Read more...