040 Eindhoven Techniek - Net als vorig jaar is Waag tijdens Dutch Design Week te vinden in de Future Dome in het Klokgebouw. Maar dit jaar vind je ons ook op het Ketelhuisplein! Doe mee aan de net iets andere stoelendans van kunstenaar Arne Hendriks, waarin we het concept van economische schaarste onderzoeken. Of kom naar binnen en ontdek in de dome hoe open design kan zorgen voor een meer open, eerlijke en inclusieve toekomst. De designweek vindt plaats van 22-30 oktober 2022

Lees meer...

040 Eindhoven Evenement - De meest innovatieve lichtinstallaties van nationale en internationale kunstenaars toveren Eindhoven van 6 t/m 13 november 2021 opnieuw om tot grootste openbare lichttentoonstelling, met als thema Moved by Light. Dit thema is er niet voor niets. Want GLOW groeit, anticipeert, verandert en strekt zich uit!

Lees meer...

040 Eindhoven Wetenschap en Techniek - De eerste podcast over Regio Deal Brainport Eindhoven is een feit! Een reeks van verhalen over de verschillende innovatieprojecten uit Brainport Eindhoven, die deels worden gefinancierd door de Regio Deal. In de eerste podcast spreken we met Maarten Steinbuch, Katja Pahnke en Marieke van Beurden van de Technische Universiteit Eindhoven en Gregor van Baars van TNO over het succes van Eindhoven Engine. 

Lees meer...

040 Veldhoven Cultuur - Meedoen aan activiteiten en mensen ontmoeten kan een eerste stap zijn op weg naar een goede integratie in de gemeente Veldhoven en ook richting betaald werk als je in de bijstand zit. Met dat gegeven in het achterhoofd heeft de klantmanager Werk van de gemeente de start van het project Culturele Talentkeuken opgezet en begeleid.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Cultuur & Uitgaan

Beheerders gezocht banner